От САЩ разкриха за неприятности в Русия. Високопоставен американски военен заяви,

...
От САЩ разкриха за неприятности в Русия. Високопоставен американски военен заяви,
Коментари Харесай

Неприятности в Москва! Разкритие от САЩ

От Съединени американски щати разкриха за неприятности в Русия. Високопоставен американски боен съобщи, че Руската федерация евентуално се обръща към по-стари, по-малко надеждни артилерийски и ракетни муниции, защото по-новите ѝ ресурси за войната в Украйна са на привършване, заяви.

Запасите на Москва от нови муниции " бързо понижават " и евентуално ще стигнат единствено за началото на 2023 година, в случай че силите ѝ продължат да стрелят със сегашните темпове, съобщи служителят пред публицисти.
-->
" Това " евентуално ги принуждава от ден на ден да употребяват муниции в условия, които бихме сметнали за влошени ", сподели служителят.

" С други думи, зареждате боеприпасите и стискате палци и се надявате, че ще се изстрелят или че когато се приземят, ще се взривят ", добави той, представен от БГНЕС.

В края на предишния месец министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин посочи проблемите с съветските артилерийски муниции, като ги отдаде както на логистичните провокации на Москва, по този начин и на украинските удари по складовете за доставки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР